Ik ga op vakantie en neem mee

Ga jij binnenkort op vakantie met je partner of een stel vrienden? Maak de zomer nachten af door een waterpijp mee te nemen. Zo kun je gezellig buiten wat drinken met elkaar en onder tussen van de waterpijp genieten. Ze zijn in veel verschillende soorten verkrijgbaar!

Hoe te beginnen?

Zorg bij het starten er altijd voor dat je goed bent voorbereid. Om te kunnen genieten van de waterpijp heb je minimaal de volgende spullen nodig:

  • Waterpijp naar keuze: ben je met een grote groep kies dan voor een waterpijp met 4 slangen. Ben je alleen met je partner kies dan voor een waterpijp met 2 slangen.
  • Steam Stones:de waterpijp steentjes zijn hét alternatief voor smaaktabak. Ze bevatten geen nicotine en teer en zijn daarom minder schadelijk.
  • Waterpijp kooltjes:om uiteindelijk rook uit de waterpijp te krijgen heb je kooltjes nodig!
  • Waterpijp aluminium folie 100 stuks zonder gaatjes (dun): het aluminiumfolie heb je nodig om de kool op te branden.
  • Gaatjesprikker voor aluminiumfolie:zorg er voor dat de folie voorzien is van gaatjes anders kan er geen rook doorheen.
  • Waterpijp kolentang (12cm):om het aangestoken kooltje op de juiste plek te leggen heb je een kolentang nodig.
  • Elektrische kolenbrander voor waterpijpkooltjes: lukt het jou niet om het kooltje aan te krijgen met een aansteker? Kies dan voor de elektrische kolenbrander.

Je pakket uitbreiden

Wil jij niet maar één smaakje meenemen op vakantie? Er zijn heel veel verschillende smaken Steam Stones! Van zomerse tot winterse smaken, alles is verkrijgbaar.

Wil jij jouw waterpijp vervangen voor een luxer model maar weet je niet wat een goed merk is? Er zijn veel verschillende shisha merken verkrijgbaar. Denk hierbij aan de merken Aladin, MOB Hookah, Khalil Mamoon en Amy Deluxe. Er zijn verschillende prijscategorieën en daarom is er ook voor iedereen een geschikte waterpijp!