Het park (’t Hooge Holt) is een rustig familie park en is voorzien van veel faciliteiten. Op het park is een binnen en buiten zwembad. In de zomer kunt u ook heerlijk genieten op het terras bij het buitenzwembad. Tevens is er een mooie binnenspeeltuin aanwezig in de plaza op het park. Gebruik
van deze faciliteiten zitten bij de huurprijs inbegrepen.

Binnenzwembad
Buitenzwembad met Terras
Binnenspeeltuin

Bij de receptie is er een mooie overdekte plaza waar diverse zaken zijn ondergebracht. Denk hierbij aan een kapsalon, fitnesscentrum, massagesalon, deze faciliteiten zitten niet bij de huurprijs inbegrepen.Voor de kinderen is er naast de binnenspeeltuin in de plaza een kinderanimatie ruimte waar heel veel leuke dingen georganiseerd worden, zo zijn er veel knutselochtenden en spelletjes middagen.

Het animatieteam staat het hele jaar klaar voor de kinderen, Dit wil zeggen dat ze er zijn in alle vakanties maar ook in alle weekenden van het gehele jaar.

In de plaza zelf is een deel ingericht als speelhal met diverse spellen zoals air-hockey en een raceauto simulator. Ook is er een mogelijkheid voor bowlen op de mooie verlichte banen.

Animatieruimte
Speelhal
Bowlingbaan
Binnenspeeltuin

Als de honger toeslaat na een dag vol speelplezier is er de mogelijkheid om een drankje en een hapje te nuttigen op het terras in de plaza. In de snackcorner is er voor elk wat wils als tussendoortje of voor lunch. Voor in de avond is er een restaurant met een menukaart vol heerlijke gerechten. In de avond zou men nog heerlijk kunnen vertoeven in de bar voor een goed gesprek onder het genot van een heerlijk wijntje.

Kapsalon
snackcorner
12 uurtje als lunch
Restaurant

Op het park zelf is er naast de mogelijkheid tot zwemmen een midgetgolfbaan en 2 buitenspeeltuinen. 1 van deze speeltuinen ligt vlak bij ons huisje.
Ook is er bij deze buitenspeeltuin, met kabelbaan, een kinderboerderij waar je je kunt begeven tussen de diertjes en ze iets lekkers kunt geven.

Speeltuin
Kinderboerderij
Tussen de diertjes
midgetgolf

Het park zelf ligt op loopafstand van een bos- en waterrijke omgeving.

Voor de fietsers onder ons zijn er mooie routes om te kunnen genieten van de omgeving. Ook zijn er eventueel fietsen te huur op het park.

Plattegrond Park