Handige producten voor een weekend weg

Op reis

Gaat u binnenkort een weekendje weg? Neem dan niet alleen schoon ondergoed, toiletspullen en een pyjama mee, maar doe de gadgets die we in dit artikel beschrijven ook in uw koffer. Alle gadgets die we op deze pagina beschrijven, zijn handige producten voor een geslaagd weekend weg.

Een powerbank

Bent u van plan weinig tijd in uw hotel door te brengen, zodat u de hele dag lekker door de stad kunt slenteren? Dan is het handig om een powerbank mee te nemen. Als de batterij van uw telefoon op begint te raken, laadt u uw toestel gewoon op met de powerbank. Een goede powerbank gaat met gemak de hele dag mee. U kunt hier zelfs meerdere telefoons mee opladen.

Een creditcard

In de meeste grote steden kunt u overal wel betalen met uw pinpas. Maar wat als uw pinpas niet geaccepteerd wordt? Dan is het handig om een creditcard bij de hand te hebben. Creditcards worden namelijk overal geaccepteerd, zelfs in de kleinste dorpen en meest uitgestorven gehuchten. Klik hier om diverse creditcards met elkaar te vergelijken en de beste aan te vragen voor uw weekendje weg.

Een informatieboekje

Op uw telefoon kunt u veel informatie vinden over de stad waar u verblijft, maar toch is een informatieboekje ook altijd handig. Neem een informatieboekje mee tijdens uw weekend weg en u weet alle bezienswaardigheden, winkels, restaurants en bars te vinden. Zo weet u zeker dat u alles uit uw citytrip haalt.

Een goede camera

Wilt u mooie foto’s maken van uw weekend weg? Vergeet dan geen camera mee te nemen. U kunt ook de camera op uw telefoon gebruiken om mooie foto’s te maken, maar dan moet dit wel een goede camera zijn.