Eventjes er tussenuit?

Hoelang is het geleden dat jij er even echt tussenuit bent geweest? Ik had het echt nodig.. keek er al maanden naar uit. Maar nee.. 1 keer moeten verplaatsen, 2e keer moeten verplaatsen, 3e keer… Het zag er somber uit. Het motto “go every year to a place you haven’t been before” was afgelopen jaar niet echt van toepassing.

Weg van ‘thuis’

Maar, beetje bij beetje begint het steeds toegankelijker te worden om de auto in te stappen en erop uit te gaan. Een tijdje geleden waren er geen bestemmingen te bedenken, anders dan: thuis.. Thuiswerken, thuis leren, thuis sporten, thuis slapen, thuis eten, thuis leven, THUIS THUIS THUIS… Wij hebben het daar nu wel gezien.. Heb jij dat ook? Gelukkig mogen we er weer op uit! Activiteiten met een groep vrienden, of gewoonweg wat tijd en rust voor jezelf, in een omgeving dat inspireert in plaats van demotiveert.. Het is makkelijk te begrijpen veel mensen hongerig zijn om hun opgespaarde vakantiedagen elders dan THUIS te kunnen spenderen.

Villa huren in eigen land

Wij zijn niet de enige die blij zijn dat we er weer op uit mogen. De hospitality sector heeft lang moeten wachten om gasten weer te mogen ontvangen. Dat is maar goed ook, want hier komen we! Het is druk op vele reservering sites, want met de warme zomer die om de hoek ligt, en de gemiste zomer van vorig jaar, zijn er velen die het gevoel hebben nog wat te moeten inhalen. Mijn vriendin zei gelijk: “We verdienen een weekendje weg!” Met het laatste reisadvies van RIVM worden veel landen toch momenteel nog afgeraden, maar dat hoeft de pret niet te bederven! Er tussenuit in eigen land zal je doen verassen. Wil jij ook een villa huren? Op villahuren vind je bijna alle vakantie villa’s in Nederland.

Service of vrijheid?

Hotels zijn ook weer open, alhoewel beperkt. Ontbijt op bed dat was een luxe, maar nu een verplichting. De openbare sauna en zwembad en een gesloten hotelbar vol met lekkere drankjes, blijven je slechts aanstaren.. En al is de service van een hotel (beperkt door maatregelen of niet) erg fijn voor een stres-ontnemende vakantie, blijft de vrijheid van een villa voor jezelf is toch ongeëvenaard. Daar zal ik ook een ontbijt op bed verzorgen, maar dan is het wel mijn keus, vooraf of na een duik in het privé zwembad! Hoe dan ook, en waar dan ook, wij zijn klaar voor een zomer buiten huis, jij ook?