Daarom luxe groepsvervoer

Vorig jaar bezochten wij met het bedrijf de Messe in Düsseldorf. Het idee was aanvankelijk met met 2 auto’s te gaan, maar de directie besloot uiteindelijk gebruik te maken van groepsvervoer (met een groepje van 7 medewerkers), omdat de prijs relatief laag is en om er meer een groepsuitje van te maken.

Verrassend vervoer!

Als ik nog aan de gezichten van mijn collega’s denk toen zij het busje ingingen! Iedereen ging er vanuit dat we met een taxibus naar de Messe zouden gaan, maar mijn baas had stiekem het roer omgegooid en aan mij gevraagd een Vip bus te huren(!)

Verrassing!

‘Jeee! Wat is dít nou?!’ vroegen collega’s zich verwonderd af toen ze het busje betraden … Geweldig die gezichten! Een Vip bus(je) heeft rondlopende stoelen en tafeltjes, er zijn TV-schermen, er is internet, er waren luxe sandwiches, frisdrank, drank; kortom, van alles.

We hebben werkelijk een toptijd gehad, dit was nu echt een heel bijzonder bedrijfsuitje wat absoluut voor herhaling vatbaar is; het zakelijke en aangename worden hiermee perfect in balans gebracht.

Wat ook enorm prettig is, is dat niemand zich hoeft af te vragen of we goed rijden, of de aanwijzingen van de navigatie wel kloppen, en je hoeft zelf geen druk stadsverkeer in te rijden.

Zelf huren

Naar onze bevindingen is een vip vervoer busje huren een werkelijke aanrader. Er is geen moment verveling aan boord; in tegendeel, iedereen arriveert in opperbeste stemming. De chauffeur regelt het parkeren en als groep heb je nergens meer omkijken naar. Ga je terug dan staat het busje alweer klaar. Helemaal top kortom!