Tot rust komen en geheel genieten bij Bitter en Zoet

Ben jij op zoek naar rust, natuur en een weggelegde kans op ontspanning? Bij Bitter en Zoet ben je aan het juiste adres voor jouw doeleinden. Het is een hotel-restaurant gelegen in het prachtige Veenhuizen in Drenthe.

Veenhuizen, de locatie en ligging van Bitter en Zoet, is een prachtige plaats met een interessante geschiedenis. Het dorpje is ontstaan aan het begin van de negentiende eeuw, ongeveer rond het jaar 1822. Naast de geschiedenis van Veenhuizen zijn er ook diverse inspannende activiteiten in de omgeving en ook genoeg ontspannende activiteiten, denk hierbij aan prachtige wandelpaden en diverse fietsroutes door de provincie.

Hotel-restaurant Bitter en Zoet is een bijzonder hotel-restaurant in de natuurrijke provincie Drenthe. De eerdere bestemming van een dienstwoning en hospitaal is volledig omgetoverd tot een prachtig hotel-restaurant. Naast het hotel en het restaurant biedt het ook mogelijkheden tot het ontspannen in hun wellness, een werkelijk heerlijke lounge en/of het gebruik maken van de goed uitgeruste vergaderzalen. Het hotel beschikt over prachtige kamers, voor zowel families maar ook voor kleinere groepen zijn er prachtige en goed geschikte hotelkamers beschikbaar met genoeg faciliteiten. Ook het restaurant, gelegen in het hotel is geschikt voor alle gasten en andere groepen, de gevarieerde menukaart biedt eigenlijk voor iedereen verschillende opties. Naast het hotel-restaurant is er dus ook mogelijkheid tot het ontspannen in de wellness waar men heerlijk tot rust kan komen en kan genieten van hun welverdiende rust. Ook de lounge is geschikt voor ontspanning en een gezellige babbel. Tot slot, voor de werkende ontspanner zijn er ook goed gefaciliteerde vergaderruimtes beschikbaar.

Het hotel Drenthe en het restaurant Drenthe ligt werkelijk op een prachtige locatie in een prachtige omgeving. De rijk uitgestrekte bossen in en rondom Veenhuizen bieden verschillende mogelijkheden voor alle verschillende doeleinden. In Veenhuizen zijn vijf paaltjesroutes te vinden, deze prachtige wandel- en fietsroutes zijn te vinden op het overzichtskaartje die te verkrijgen is bij de Tourist Info in Veenhuizen en uiteraard bij de receptie van Bitter en Zoet.

Ook de reviews liegen er niet om, er is steeds meer feedback te vinden van voormalige gasten die tevreden zijn over de faciliteiten en service die het hotel-restaurant te bieden heeft en graag aanbiedt aan andere eventuele gasten.
Bent u toe aan ontspanning of heeft u andere doeleinden waar Bitter en Zoet u mee kan helpen en ben je geïnteresseerd geworden in alle mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje op de website van Bitter en Zoet!